Heyy Beliebers. Vi er 4 jenter som blogger om alt som skjer i livet til den 17 år gamle gutten, Justin Bieber. Vi oppdatere så ofte vi kan og det kommer fakta, nyheter, historier, musikkvideoer, tips og alt det der !


bloggerne

Bieber Bloggerne Kira Bieber Bloggerne Helle Bieber Bloggerne Amalie Bieber Bloggerne Andrea

Kategorier
MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Annonser
Next 2 you // del 2

Heei belibers !


Pulten til Justin var tom og han pleide aldri og komme for sent. Noe var galt og det var litt rart for Justin sa alt til deg og dere hadde ingen hemmeligheter for hverandre. Du rakk opp hånda og spurte om å gå på do, og du tok med deg iPhonen. 


Tumblr_luvl4kwc4i1qh27hxo1_500_large
Du gikk ut i gangen på skolen, du hørte svak banking på en dør. Du gikk etter lyden og  kom fram til gutte do døra. Bankingen kom der inne fra ! ? Hvem er det ?, hvisket du.  Det er meg, Justin !, kom det der inne fra.  Justin ?!, ropte du litt svakt. Du fikk en liten anelse av panikk, og spurte hva du skulle gjøre. Prøv og låse opp døra uten ifra !, sa Justin litt redd. Du prøvde og prøvde og tilslutt vridde låsen seg rundt. - Jippi !, tenkte du og åpnet døra og klemte Justin så hardt du kunne.
Tumblr_ll84kcjp2i1qk83ewo1_500_large_large 
Hva skjedde ?, spurte du Justin.  Jeg ble låst inne i friminuttet og siden har jeg sittet her inne?, fortalte han. Da dere hadde tenkt til å gå ut igjen, smelte døra seg igjen og låste seg ! Du skvatt og skrek høyt, mens Justin banket alt han kunne på døra, igjen. Han gå opp og sa: Det er ingen vits - Jo, men hva skal vi gjøre da ??, sa du. Vi får bare vente til siste time er slutt og noen forhåpentligvis kommer å skal på do, sa han med et sukk. Du gikk nærmere Justin og satte deg opp på benken som vasken var på og ba Justin komme. -*Dittnavn*, du er så pen ! hvisket han da dere var noen få millimeter fra og kysse. Dere kysset og kysset, lenge og mye.
Tumblr_lv8up1uqkh1qmejd3o1_400_large
*tenk dere at det er på en do istedet*

Dere hørte klokken ringte ut fra siste time. Nå ventet dere i spenning om det i det hele tatt kom til å komme noen eller om dere måtte sitter der til i morgen. Det hadde vært et mareritt om dere måtte tilbringe natten på guttedoen, men dere hadde jo foreldre so ventet på dere der hjemme. Nå kom det noen forbi.
A-lot-of-hearts_large


POSTED BY: Kira4 Kommentarer


NEXT 2 YOU // DEL 1

Heei belibers !
Jeg har tenkt litt og jeg liker egentlig å skrive historier veldig godt, også har jeg lest mange "Justin historier" i det siste, og jeg prøvde meg. Men jeg vet ikke om jeg er så god men jeg prøver meg, og får jeg god tilbake meldig så fortsetter jeg ♥ 


 • "Du lå i armene hans mens dere så på verdens mest romantiske film og dere koste dere skikkelig. Du så på han og han så på deg, du var så heldig som hadde han du kunne ligge i armkroken til."
  X_95570ea8_large
  Dagen etter da du kom på skolen møtte bestevenninna di deg med et stort smil om munnen. - Jeg hørte dere hadde det hyggelig i går, sa hun med en litt flørtende stemme og hevet øyenbrynet. - Ja, vi koste oss skikkelig, med film og greier, sa du. Dere gikk videre inn i klasserommet sammen og dere møtte Justin. Du sa hei til ham med verdens største smil. Han kom nærmere og nærmere, og han ble bare søtere og kjekkere for hvert skritt han tok mot deg. Du ble helt blendet av øynene hans, og da han sto med leppene sine 3 cm fra dine trodde du først du skulle besvime, men i stede gjengjelte du kysset han ga deg. Dere sto der lenge. Du gikk fornøyd videre i armene hans til plassen deres som var like ved hverandre. Dere snakket sammen helt til læreren kom inn og sa: - Har dere hatt en fin helg ?. - Jaaa, svarte alle litt stille og læreren gikk videre i undervisningen. Justin sendte deg en lapp hvor det sto: ?Blir du med på kino i kveld ?? Du så på han og tenkte, hvorfor ikke !? "Jaaa, selvfølgelig ! Det blir kos ♥♥", skrev du og sendte den tilbake.

  Etter timen gikk dere til hverandre og begynte å snakke mens dere gikk ned i kantina for å kjøpe litt å spise. Dere satt sammen med noen andre og du satt noen ganger på fange til Justin for det viste du at han likte. Dere kysset et par ganger og gikk opp igjen med de andre.
  4455603297_a028fa58bc_z_large
  Samme dag inviterte noen jenter fra trinne mange på fest. Det var til helgen og du hadde ingen planer så hvorfor ikke. Neste time begynte om 2 minutter og du kjappet deg inn i klasserommet. Pulten til Justin var tom og han pleide aldri og komme for sent. Noe var galt og det var litt rart for Justin sa alt til deg og dere hadde ingen hemmeligheter for hverandre. Du rakk opp hånda og spurte om å gå på do, og du tok med deg iPhonen.POSTED BY: Kira 7 Kommentarer


hits