Heyy Beliebers. Vi er 4 jenter som blogger om alt som skjer i livet til den 17 år gamle gutten, Justin Bieber. Vi oppdatere så ofte vi kan og det kommer fakta, nyheter, historier, musikkvideoer, tips og alt det der !


bloggerne

Bieber Bloggerne Kira Bieber Bloggerne Helle Bieber Bloggerne Amalie Bieber Bloggerne Andrea

Kategorier
MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Annonser
ehmm...

Hei belibers !
Kira her, har noe jeg må si..... Jeg vet jeg ikke har gitt et pipp fra meg og det er de andre sikkert veldig sinte på meg for, men jeg er helt opptatt med andre ting nå for tiden, har lekser (mye), prøver, egen blogg og venner utenfor bloggen... Så jeg kan ikke si at jeg slutter, men jeg blir borte for en stund for jeg er ikke helt i Justin Bieber blogg modus fortiden, skal satse mest på den andre bloggen. Og jeg vet, amalie, at det var jeg som ville starte denne bloggen, men jeg har så mye annent å gjøre for tiden og det tror jeg du har ogsåå ♥


 Takk for meg, enn så lenge ♥ Gjerne besøk bloggen min heeeer !0 Kommentarer


bloggpause fra meg

Heidere, jeg, Amalie har bestemt å ha bloggpause herifra. Siden det er mye lekser fortiden, tentamen + at jeg har egen blogg. Men jeg håper de andre fortsetter, vet ikke hvorfor Kira ikke har blogget, men Helle er med på noe danse greier. Kanskje jeg blogger innimellom, men ikke 24/7 :)0 Kommentarer


lite blogging fra meg

Heidere. Sorry for dårlig blogging fra meg, men på Lørdag - Søndag sov jeg hos Kira og rett etter det dro jeg til Oslo og kom hjem 11 OG idag skal jeg øve til mattetentamen (-.-). Må bare øveøveøve, så jeg kommer nok nesten ikke til å blogge idag heller. Sorry. Slenger med ett bilde fra helgen jeg, hihi ;))


Posted by: Amalie0 Kommentarer


bloggfri - amalie

Jeg er i Oslo og kan desverre ikke blogge idag. -Amalie


0 Kommentarer


min helg


Idag skal jeg til Kira, og for dere som ikke vet det så er jeg og Kira bestevenner. Imorgen drar jeg inn til Oslo på julebord med familien


Posted by: Amalie0 Kommentarer


litt om personene bak bloggen

Heyy Beliebers. Siden denne bloggen er helt ny tenkte vi å fortelle litt om oss selv.

Kira:  Hei, jeg er en utav de 4 jentene som skal blogge på denne Justin Bieber bloggen. Jeg er Kira, er 13 år og har vært bieberfan lenge. På fritiden holder jeg på med håndball og er med venner. Jeg kommer til å blogge om litt av hvert.
Helle: Hei, jeg heter jo Helle, og jeg er 12 år. Jeg har vært fan av Justin ganske lenge nå. På fritiden så danser jeg og så henger jeg med venner.  Jeg kommer til å blogge mest bilder og updates.
Amalie: Heisann.  Jeg er Amalie, jeg er 13 og elsker Justin Bieber. Jeg har vært belieber i snart ett år, og bruker mesteparten av tiden min på Justin, haha. Jeg kommer til å blogge mest fakta og updates.

+ at Andrea skal blogge historier, men pcen hennes er ødelagt så hun får først startet å blogge om 2 uker.

<--- bilder av oss i sidemenyen 1 Kommentarer


hits