Heyy Beliebers. Vi er 4 jenter som blogger om alt som skjer i livet til den 17 år gamle gutten, Justin Bieber. Vi oppdatere så ofte vi kan og det kommer fakta, nyheter, historier, musikkvideoer, tips og alt det der !


bloggerne

Bieber Bloggerne Kira Bieber Bloggerne Helle Bieber Bloggerne Amalie Bieber Bloggerne Andrea

Kategorier
MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Annonser
JEG vil begynne igjen!

Hei, jeg har kjempe lyst og begynne på nytt og blogge på bloggen. Men, jeg må høre med de andre om det! 
Hva synes dere? NAM!
 -Helle2 Kommentarer


I'm sorry

Hei beliebers! :)

Som dere kanskje har merket har vi alle hvert ganske fraværende i det siste, og jeg vet ikke med det de andre - men jeg slutter, unnskyld. Statistikken går FOR dårlig, de andre blogger nesten ikke, dere kommenterer lite osv. = null motivasjon. Kan hende jeg kommer tilbake en annen gang å blogger, vet ikke om det blir på denne bloggen eller en annen. Det får vi se på!

Posted by: Andrea2 Kommentarer


Lite å blogge om!

Hei beliebers :)

Det er ingen nye tweets, bilder eller noe av Justin! Har ikke kommet noe nytt på lenge, det er grunnen til litt dårlig nytt om Justin.

Posted by: Andrea0 Kommentarer


Fan-video

Hei belibers! Jeg har tenkt og lage en fan-video nå. Så jeg lurte på om dere ville sende bilder til helle_tomine@yahoo.no . Da hadde jeg blitt utrulig glad. Siste frist er TIRSDAG . Så viss du vil bli med send snarest inn. Men, jeg har ikke så mye mere og si. NB: det blir lite blogging på meg i morgen dessverre!


The sweetiest boy in the world!
 Posted by: Helle1 Kommentarer


SORRY..

..for veldig dårlig blogging fra meg idag, men har lissom ikke hatt så lyst :/

Posted by: Amalie0 Kommentarer


Pc'n min er tilbake :)

Hei alle søte beliebers!

At the moment er jeg veldig glad, siden pc'n min har kommet hjem fra repperasjon. Så da blir det mye bedre bilder og blogging folkens. Men jeg har en veldig viktig (og vanskelig!!) samfunsfag prøve på Fredag, så jeg skal bruke resten av kvelden på å pugge. Så blir ikke noe mere blogging fra meg idag, kanskje lite imorgen også, gitar og øve til prøve++. Slenger med et random bilde av søtnosen.

Posted by: Andrea0 Kommentarer


Bilen #AMA

Hei beliebers :)

Dette var bilen Jelena ble kjørt hjem i etter AMA:

Unnskyld for veldige dårlige bilder, må zoome inn osv. siden jeg bare blogger fra iphonen i denne perioden pcn er på repperasjon.

- Andrea0 Kommentarer


900 sidevisningerTusen takk dere, over 900 - the next step is 1000. Tok forresten bildet for en liten stund siden, så det kan ha forandret seg. 

Posted by: Amalie
 0 Kommentarer


Klarer vi 900/1000 sidevisninger ?

Hei dere. Vi har hatt denne bloggen i 3 dager nå, og har allerede 770 sidevisninger. Skal prøve å blogge ekstra mye ikveld, sånn at vi kanskje får 900 eller 1000 sidevisninger på 3 dager. Det hadde vært gøy. Kanskje ikke mye for mange av dere, men til å bare ha blogget 3 dager, så er det ganske mye. Har sånn ca. hatt 300 + hver dag og tuuusen takk for det !

Besøk bloggen litt ekstra mange ganger idag. 


 0 Kommentarer


bilde av Justin som baby og bestefaren


Herrejesus, så søtt !!

Posted by: Amalie0 Kommentarer


få 2 kommentarer tilbake !!!!

 LIK DENNE SIDEN, SÅ FÅR DU 2 KOMMENTARER TILBAKE.. BARE TRYKK  PÅ INNLEGGET.


 3 Kommentarer


Nytt instagram bilde

Justin la ut et nytt instagram bilde i dag.

 

Posted by: Helle0 Kommentarer


VIKTIG !!

Kira har ikke nett, så hun får ikke blogget idag, i think + Andrea sin pc er på reprasjon, så hun kommer som sagt ikke til å blogge før om 2 uker.

0 Kommentarer


Bilder lagt ut av Justin

Dette er bilder fra da Justin var på besøk på ''Empire State Building''

Posted By: Helle0 Kommentarer


Velkommen til vår blogg

Heii Beliebers! 
Vi er da fire jenter som blogger om helten vår Justin Bieber. Bloggen er helt ny og vi fikser på alt mulig. Vi kommer til å oppdatere så ofte vi kan og det kommer fakta, nyheter, historier, musikkvideoer, tips og alt det der ! Vi håper dere liker bloggen og at dere ikke dømmer bloggen etter utseende nå, for vi er ikke ferdige med design og alt. 

Det kommer sikkert et innlegg hver for oss om oss selv senere.

Posted by: Kira0 Kommentarer


hits